Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn een gerenommeerde visumagent waarbij u direct online uw visum kunt aanvragen voor onder andere Turkije, USA en Sri Lanka.

Visum aanvragen

Direct online uw visum bestellen

Direct online uw visum bestellen

Het e-visum regelt u voordat u op reis gaat. Soms is dit verplicht, maar zo bespaart u in ieder geval veel wachttijd op de luchthaven van aankomst. Uw begint vakantie dus meteen als u geland bent!

Visum aanvragen

Staat uw vraag er niet tussen?

Staat uw vraag er niet tussen?

Heeft u een andere vraag dan de de onderstaande per land meest gestelde vragen over e-visums? Dan kunt u deze altijd aan ons stellen via het contactformulier.

Naar contactformulier

Voor hoeveel mensen tegelijk kan ik een visumaanvraag doen

Via onze website kunt u voor meerdere personen tegelijk een e-visum aanvragen. In 1 aanvraag kunt u voor maximaal 6 personen een aanvraag doen. Is uw reisgezelschap groter? Neem dan contact met ons op.

Mijn visumaanvraag is afgewezen, maar ik heb al wel betaald, wat kan ik doen?

Als uw visumaanvraag is afgewezen dan kunnen wij u helaas geen geld teruggeven. Dit geldt ook als u uw gegevens niet correct heeft ingevuld en u een nieuwe visumaanvraag moet doen. U heeft dus geen recht op geld retour.

Bij een afgewezen visumaanvraag adviseren wij u om contact op te nemen met de Turkse ambassade of het Turkse consulaat.

Zijn jullie een officiële website van de Turkse overheid?

Nee dit zijn wij niet. Wij fungeren als een tussenpersoon welke uw visumaanvraag makkelijk houdt. Via ons kunt u uw visumaanvraag met iDeal of Bancontact/MisterCash betalen. Iets dat bij veel andere websites onmogelijk is. Met deze service bieden wij u een makkelijke oplossing om een visum aan te vragen.