Er is iets fout gegaan met mijn e-visum, wat nu?

Een e-visum regelt u eenvoudig voordat u op reis gaat.
Betalen kunt u in euro’s met uw eigen bank, wel zo veilig.
Is er iets mis? Lees dan onderstaand wat u kunt doen.

Er is iets mis met mijn e-visum, wat nu?

Ondanks het streven naar perfectie maken we soms een fout. Dat is vervelend, maar elk probleem heeft zijn oplossing. Een e-visum is alleen geldig wanneer alle gegevens erop juist zijn. Zo kan u de toegang tot een land geweigerd worden wanneer uw geboortedatum, naam of documentnummer op het e-visum niet juist is.

Wanneer het e-visum al is aangevraagd bij de buitenlandse overheid is het niet mogelijk een fout gegeven te wijzigen. U moet dan een nieuw e-visum aanvragen. Helaas zijn hiervoor ook opnieuw kosten verschuldigd. Wij kunnen u hierin niet tegemoet komen omdat de buitenlandse overheden dit ook niet doen. We adviseren u dan ook uw gegevens goed te controleren voordat u een aanvraag doet.

Wanneer u het e-visum nog niet van ons heeft ontvangen, adviseren wij u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Wanneer wij het e-visum nog niet hebben aangevraagd, kunnen wij de gegevens nog wijzigen. Indien u ons op tijd verzoekt een foute opgave te wijzigen, brengen wij u hiervoor geen extra kosten in rekening.

In het uitzonderlijke geval dat wij een fout gemaakt hebben bij het aanvragen van uw e-visum, verstrekken wij u kosteloos een juist e-visum.

Wanneer u een fout ontdekt, verzoeken wij u ons dit te laten weten door de originele bevestiging die wij u stuurden te beantwoorden. Zo weten wij direct wie u bent en waar het over gaat en kunnen wij uw vraag sneller afhandelen. Wanneer dit niet mogelijk is voor u, kunt u ook via de onderstaande button contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

Onze service:

Eenvoudige visumaanvraag

Veilig betalen met iDeal

Uw visum snel geregeld

Zorgeloos op reis