Heeft mijn kind ook een Sri Lanka e-visum nodig?

Voor een bezoek aan Sri Lanka heeft u een visum nodig.
Een e-visum regelt u eenvoudig voordat u op reis gaat.
Ook kinderen hebben een e-visum nodig.

Heeft mijn kind ook een Sri Lanka e-visum nodig?

Elke Nederlander en Belg heeft een visum nodig om Sri Lanka in te kunnen gaan voor een vakantie, familiebezoek of een zakenreis. Reizen uw kinderen met u mee, dan hebben ook zij een visum nodig.

Kinderen moeten zich kunnen legitimeren als zij naar het buitenland reizen. Elk kind dat alleen of met een ouder naar het buitenland reist, heeft een eigen reisdocument nodig. Dit geldt voor elk land van bestemming en ongeacht de leeftijd van uw kind. Ook een pasgeboren baby moet dus een eigen reisdocument hebben.

Voor Sri Lanka is een paspoort vereist, een ID-kaart is geen geldig reisdocument voor dit land. Uw kind heeft dan ook een eigen paspoort nodig waarmee het Sri Lanka e-visum aangevraagd kan worden.

Wanneer uw kind aan de voorwaarden van het Sri Lanka e-visum voldoet, is het via onze website mogelijk om snel en eenvoudig een Sri Lanka e-visum aan te vragen en deze te betalen via iDeal of Bancontact/MisterCash. Wij handelen uw aanvraag af en leveren uw e-visum uiterlijk binnen 72 uur. Dit is de uiterlijke termijn die de overheid van Sri Lanka hanteert om het e-visum af te geven, maar meestal gaat dit sneller en heeft u het visum nog dezelfde werkdag in uw e-mail.

Het Sri Lanka e-visum dient u vervolgens uitgeprint mee te nemen op reis. Als u geen mogelijkheid heeft het e-visum zelf uit te printen, is het tegen een kleine extra vergoeding ook mogelijk het e-visum per post thuis te ontvangen.

Sri Lanka e-visum aanvragen

Onze service:

Eenvoudige visumaanvraag

Veilig betalen met iDeal

Uw visum snel geregeld

Zorgeloos op reis