Hoe snel na mijn aanvraag ontvang ik mijn e-visum?

Een e-visum regelt u eenvoudig voordat u op reis gaat.
Betalen kunt u in euro’s met uw eigen bank, wel zo veilig.
U ontvangt het e-visum zo snel mogelijk.

Hoe snel na mijn aanvraag ontvang ik mijn e-visum?

U kunt bij ons een e-visum aanvragen voor verschillende landen, zoals Turkije, Sri Lanka en de ESTA van Amerika. Direct nadat wij uw betaling voor het e-visum ontvangen hebben, sturen wij u een e-mail ter bevestiging met hierin de door u opgegeven reisgegevens.

Daarna gaan wij voor u aan de slag. In het bijzondere geval dat u mogelijk een fout heeft gemaakt in de aanvraag of er onduidelijkheden zijn, nemen wij contact met u op. Hoort u niets van ons, dan kunt u met een gerust gevoel het e-visum afwachten.

Hoe ver van tevoren een visum aangevraagd kan worden, hangt af van het land. Zo geeft een ESTA u direct na goedkeuring de mogelijkheid Amerika binnen te gaan en blijft dit mogelijk gedurende een jaar na de uitgiftedatum.

Bij het e-visum voor Turkije geeft u zelf de ingangsdatum aan, die maximaal 3 maanden in de toekomst kan liggen. Het Turkije e-visum is hierna 180 dagen geldig, waarbinnen u 90 dagen in Turkije mag verblijven. Het is niet mogelijk om uw visum eerder dan 3 maanden voor de aankomstdatum aan te vragen. De Turkse overheid neemt uw aanvraag dan niet in behandeling. Wel kunt u uw aanvraag al bij ons klaarzetten, zodat wij uw visum later voor u kunnen aanvragen.

Onder voorbehoud van het voorgaande, ontvangt u voor de meeste landen het e-visum tijdens werkdagen binnen 24 uur. Vraagt u het e-visum op een werkdag om 15.00 uur aan, dan kunt u het e-visum de volgende werkdag voor 15.00 uur verwachten. In het weekend aangevraagde visums ontvangt u uiterlijk de daarop volgende dinsdag.

Soms duurt het iets langer voordat u visum ontvangt, bijvoorbeeld wanneer de betreffende overheid niet direct een goedkeuring voor het visum afgeeft. Of wanneer de buitenlandse visumdienst een storing heeft. Wij informeren u hier niet tussentijds over, maar sturen u het visum zodra de goedkeuring ontvangen is.

Voor sommige landen geldt een langere verwerkingsduur, zoals Sri Lanka. Het kan bij dit land 72 duren voordat het visum goedgekeurd wordt, zolang kunnen wij het e-visum niet leveren. Zodra de goedkeuring beschikbaar is, sturen wij u het e-visum toe. Het gebeurt echter niet vaak dat het Sri Lanka visum 72 op zich laat wachten, meestal ontvangt u het nog dezelfde werkdag.

E-visum aanvragen

Onze service:

Eenvoudige visumaanvraag

Veilig betalen met iDeal

Uw visum snel geregeld

Zorgeloos op reis