Hoe werkt het Sri Lanka e-visum?

Voor een bezoek aan Sri Lanka heeft u een visum nodig.
Een e-visum regelt u eenvoudig voordat u op reis gaat.
Onderstaand leggen we uit hoe het e-visum werkt wanneer u bent aangekomen in Sri Lanka.

Hoe werkt het Sri Lanka e-visum?

Na uitgifte is het Sri Lanka e-visum 180 dagen geldig. Gedurende deze periode kunt u tweemaal gedurende 30 dagen in Sri Lanka verblijven. Een belangrijke voorwaarde voor het tweede verblijf is echter wel dat u binnen 30 dagen na de eerste aankomst in Sri Lanka het land voor de tweede keer binnenkomt. Het Sri Lanka e-visum wordt daarom ook wel een double entry visum genoemd, dit is Engels voor twee keer toegang.

Wanneer u in Sri Lanka bent en toch langer dan twee keer 30 dagen in het land wil verblijven, dan kunt u op een immigratiekantoor tegen betaling uw visum met maximaal 6 maanden verlengen.

Wanneer u aan de voorwaarden van het Sri Lanka e-visum voldoet, is het via onze website mogelijk om snel en eenvoudig een Sri Lanka e-visum aan te vragen en deze te betalen via iDeal of Bancontact/MisterCash. Wij handelen uw aanvraag af en leveren uw e-visum uiterlijk binnen 72 uur. Dit is de uiterlijke termijn die de overheid van Sri Lanka hanteert om het e-visum af te geven, maar meestal gaat dit sneller en heeft u het visum nog dezelfde werkdag in uw e-mail.

Het Sri Lanka e-visum dient u vervolgens uitgeprint mee te nemen op reis. Als u geen mogelijkheid heeft het e-visum zelf uit te printen, is het tegen een kleine extra vergoeding ook mogelijk het e-visum per post thuis te ontvangen.

Sri Lanka e-visum aanvragen

Onze service:

Eenvoudige visumaanvraag

Veilig betalen met iDeal

Uw visum snel geregeld

Zorgeloos op reis