Wie zijn wij

Via Visumaanvragen.org kunt u eenvoudig online
uw (e-)visum aanvragen
Op Visumaanvragen.org kunt u snel en gemakkelijk uw E-visum aanvragen voor als u op reis gaat. Voor de landen die wij momenteel aanbieden, Turkije en Amerika, is het verplicht om voorafgaande uw reis een E-visum of ESTA te regelen. Daarnaast is het bij ons bovendien mogelijk met iDEAL te betalen.

Wij werken als intermediair. Dit betekent dat u in uw eigen taal de visumaanvraag kunt indienen en met iDeal de betaling hiervoor kunt voldoen. Bij de betreffende overheden kunt u enkel met creditcard betalen; bovendien vaak in het Engels. Daarnaast controleren wij uw aanvraag op evidente fouten waardoor kosten bespaard kunnen worden.

Voor het aanvragen van uw visum hebben wij uw persoonsgegevens nodig zoals de buitenlandse overheid deze verzoekt. Uw privacy vinden wij daarbij belangrijk, daarom hebben wij onze handelswijze vastgelegd in onze Privacy Policy.

5600
Visa Turkije
1800
Visa Amerika
2500
Visa Egypte
9500
Visa Totaal

Beoordelingen van klanten

We vertrekken vannacht en hebben binnen een uur onze visum documenten al binnen. Bedankt voor jullie snelle service!- Sanne, uit Amsterdam
Visum aangevraagd, hadden het super snel via mail binnen, hadden toen nog een vraag erover, die werd ook super snel via mail beantwoord. Top!- John, uit Assen
Makkelijk, overzichtelijk en snel! Het is vooral fijn dat ik met iDeal bij jullie heb kunnen betalen. Hartelijk dank voor de goede service en fijne betaalmethode.- Jamey, uit Zaandam

Uw visum in 3 simpele stappen geregeld

Makkelijk aanvragen, met iDeal betalen, binnen 24 uur uw visum binnen.
Stap 1. Het visum aanvragen

Op ons aanvraagformulier vult u uw gegevens in, waaronder voornamen, achternaam, adresgegevens en geboortedatum. Na het invullen van uw gegevens en het accepteren van de algemene voorwaarden, kunt u op visum aanvragen klikken.

Stap 2. Online betalen via iDeal

Op onze website kunt u op een veilige manier betalen via de betaalmethode iDeal. Nadat u het visum voor Turkije heeft afgerekend, ontvangen wij uw aanvraag. U krijgt daar automatisch een bevestiging  per e-mail van toegestuurd.

Stap 3. U ontvangt het visum.

Nadat u de aanvraag en betaling heeft voltooid, nemen wij uw aanvraag in behandeling en ontvangt u, tijdens kantooruren, binnen 24 uur uw visum Turkije. Bij een spoedaanvraag ontvangt u uw visum, tijdens kantooruren, al binnen 4 uur.