Uw ESTA binnen 24 uur geleverd!

Uw ESTA aanvraag voor uw visum in Amerika kunt snel en gemakkelijk op deze pagina doen. Het invullen van de aanvraag kost slechts een paar minuten en de kosten van een e-visum (ESTA) voor Amerika zijn € 25,00 per persoon. Betaling is bij ons mogelijk met iDEAL.

ideal-bg4

Aanvraagformulier ESTA USA

Hieronder kunt u de gegevens invullen voor de aanvraag van uw ESTA. Zorgt u ervoor dat u zorgvuldig alle gegevens overneemt zoals deze op uw paspoort staan. Een niet goed ingevulde visumaanvraag wordt niet geaccepteerd door de Amerikaanse douane. U dient voor alle reizigers een aparte ESTA aan te vragen, ook voor de kinderen die in het paspoort van hun ouders staan.

ESTA USA

Als u naar de Verenigde Staten reist en inwoner bent van een land dat onder het Visa Waiver Program valt, dan moet u een ESTA-reistoestemming (Electronic System for Travel Authorization) aanvragen.

Let op:
U dient uiterlijk 72 uur voor vertrek uw aanvraag in te dienen. Hierna kunt u nog wel ESTA-reistoestemming aanvragen, maar als u geen toestemming krijgt, heeft u wellicht niet genoeg tijd om de benodigde visa alsnog aan te vragen.
U hoeft alleen voor uw ESTA-aanvraag te betalen als u een nieuw paspoort heeft, of als uw vorige ESTA-reistoestemming verlopen is.

Na uw aanvraag

Het kan tot 72 uur duren voordat uw aanvraag van een ESTA-reistoestemming wordt goedgekeurd. Na goedkeuring ontvangt u een referentienummer. Vergeet niet de reactie op uw ESTA-aanvraag te printen. U heeft het referentienummer namelijk nodig om uw ESTA-informatie te wijzigen als uw paspoort verloopt.

De ESTA-reistoestemming is 2 jaar geldig. Gedurende deze 2 jaar kunt u zo vaak als u wilt naar de VS reizen, totdat een of meerdere antwoorden op de JA/NEE-vragen in uw ESTA-aanvraag veranderen, of totdat uw paspoort verloopt.

Uw ESTA betalen met iDeal

Als u een ESTA voor de USA aan wilt vragen dan kunt u dit doen via de website van de Amerikaanse overheid. Helaas is het hier alleen mogelijk om uw visum met een creditcard te betalen. Voor Nederlanders en Belgen die geen creditcard hebben, is het lastig om een ESTA aan te vragen. Gelukkig bieden wij u een oplossing. Bij ons kunt u namelijk een ESTA aanvragen en betalen via iDeal.

Wij regelen alles voor u

Als u van onze handige service gebruikmaakt dan regelen wij alles voor u. Zo handelen wij de ESTA aanvraag voor u af en mailen wij het ESTA naar u toe. U kunt deze dan uitprinten en meenemen als u naar de USA gaat. Voor deze service hanteren wij een tarief van slechts 25 euro per persoon. Dit bedrag is inclusief alle kosten.