Uw visum binnen 72 uur geleverd!

HELAAS IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM EEN VISUM AAN TE VRAGEN VOOR AUSTRALIE

Uw aanvraag voor uw visum in Australië kunt snel en gemakkelijk op deze pagina doen. Het invullen van de aanvraag kost slechts een paar minuten en de kosten van een e-visum Australië zijn € 14,95 per persoon. Betaling is bij ons mogelijk met iDEAL.

ideal-bg4

Aanvraagformulier VISUM AUSTRALIË

Vul hieronder al uw gegevens in. Neem deze zorgvuldig over van uw paspoort. U dient voor alle reizigers een Visum aan te vragen. Dit kunt u in één keer doen, door onderaan op “reiziger toevoegen” te drukken. De algemene gegevens hoeft u slechts één keer in te vullen.

VISUM AUSTRALIË

Het aanvragen kost u ongeveer vijf minuten. U kunt betalen met iDeal of Mister Cash. Wij controleren uw aanvraag handmatig en dienen uw aanvraag nog dezelfde dag in bij de overheid van Australië.

Let op:
De verwerking door de overheid van Australië duurt maximaal 72 uur. Vaak leveren wij het visum al de volgende dag. Mocht het toch langer duren, dan houden wij uw aanvraag continu in de gaten.

Na uw aanvraag

Het visum oftewel eVisitor 651 visum voor Australië kunt u eenvoudig via ons aanvraagformulier aanvragen. Dit proces kost u maximaal vijf minuten. Het visum is aan te vragen voor zaken en tourisme. U ontvangt dan, na betaling, binnen uiterlijk 72 uur van ons het visum. Vaak heeft u het visum de volgende werkdag al binnen. Betalen kunt u doen met iDEAL, overboeking of Mister Cash. Dit is daardoor de snelste manier voor u om een visum voor Australië aan te vragen. Ook zijn wij bereikbaar per chat, e-mail of telefoon wanneer u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. De kosten voor een visum bedragen € 14,95 per persoon. Dit is inclusief consulaire kosten.

Uw visum betalen met iDeal

Als u een visum voor de Australië aan wilt vragen dan kunt u dit doen via de website van de overheid. Helaas is het hier alleen mogelijk om uw visum met een creditcard te betalen. Voor Nederlanders en Belgen die geen creditcard hebben, is het lastig om deze aan te vragen. Gelukkig bieden wij u een oplossing. Bij ons kunt u namelijk een visum voor Australië aanvragen en betalen via iDeal.

Wij regelen alles voor u

Als u van onze handige service gebruikmaakt dan regelen wij alles voor u. Zo handelen wij de visumaanvraag voor u af en mailen wij het deze naar u toe. U kunt deze dan uitprinten en meenemen als u naar Australië gaat.