Uw visum binnen 72 uur geleverd!

Uw aanvraag voor uw visum in Cambodja kunt snel en gemakkelijk op deze pagina doen. Het invullen van de aanvraag kost slechts een paar minuten en de kosten van een e-visum voor Cambodja zijn € 54,95 per persoon. Betaling is bij ons mogelijk met iDEAL.

ideal-bg4

Aanvraagformulier VISUM CAMBODJA

Vul hieronder al uw gegevens in. Neem deze zorgvuldig over van uw paspoort. U dient voor alle reizigers een Visum aan te vragen. Dit kunt u in één keer doen, door onderaan op “reiziger toevoegen” te drukken. De algemene gegevens hoeft u slechts één keer in te vullen.

VISUM CAMBODJA

Het aanvragen kost u ongeveer vijf minuten. U kunt betalen met iDeal of Mister Cash. Wij controleren uw aanvraag handmatig en dienen uw aanvraag nog dezelfde dag in bij de overheid van Cambodja.

Let op:
De verwerking door de overheid van Cambodja duurt maximaal 72 uur. Vaak leveren wij het visum al de volgende dag. Mocht het toch langer duren, dan houden wij uw aanvraag continu in de gaten.

Na uw aanvraag

Het visum voor Cambodja kunt u vooraf online aan te vragen. Dit is echter niet verplicht. Het is alleen voor toerisme beschikbaar. De kosten van het visum bedragen € 54,95 per persoon. U kunt het formulier op onze website binnen vijf minuten invullen en hoeft ook geen documenten per post naar ons toe te sturen. Dit bespaart u tijd en geld.

Voor het e-visum Cambodja geldt de regel dat u enkel op Phnom Penh International Airport, Siem Reap International Airport, Cham Yeam (Koh Kong), Poi Pet (Banteay Meanchey) of Bavet (Svay Rieng) het land mag betreden. Komt u via een andere port het land binnen, dan kunt u niet gebruik maken van het e-visum. U mag wel via elk gewenste border-crossing het land verlaten.

Het visum voor Cambodja is een single-entry visum, waarmee u slechts één keer het land kunt betreden. Het visum heeft een geldigheid van 90 dagen (vanaf de uitgiftedatum). Binnen deze periode dient u het land te betreden. U mag dan maximaal 30 dagen in het land verblijven.

Uw visum betalen met iDeal

Als u een visum voor de Cambodja aan wilt vragen dan kunt u dit doen via de website van de overheid. Helaas is het hier alleen mogelijk om uw visum met een creditcard te betalen. Voor Nederlanders en Belgen die geen creditcard hebben, is het lastig om deze aan te vragen. Gelukkig bieden wij u een oplossing. Bij ons kunt u namelijk een visum voor Cambodja aanvragen en betalen via iDeal.

Wij regelen alles voor u

Als u van onze handige service gebruikmaakt dan regelen wij alles voor u. Zo handelen wij de visumaanvraag voor u af en mailen wij het deze naar u toe. U kunt deze dan uitprinten en meenemen als u naar Cambodja gaat.