Uw ETA binnen 24 uur geleverd!

Uw ETA aanvraag voor uw visum in Canada kunt snel en gemakkelijk op deze pagina doen. Het invullen van de aanvraag kost slechts een paar minuten en de kosten van een e-visum (ETA) voor Canada zijn € 19,95 per persoon. Betaling is bij ons mogelijk met iDEAL.

ideal-bg4

Aanvraagformulier ETA CANADA

Vul hieronder al uw gegevens in. Neem deze zorgvuldig over van uw paspoort. U dient voor alle reizigers een Visum aan te vragen. Dit kunt u in één keer doen, door onderaan op “reiziger toevoegen” te drukken. De algemene gegevens hoeft u slechts één keer in te vullen.

Let op: Indien u Canadees staatsburger bent, hoeft u geen ETA aan te vragen. U dient met uw PR-card of PRTD inclusief uw paspoort te reizen. Indien u Canadees staatsburger of Canadees permanent resident (PR) bent geweest en hier geen afstand van heeft gedaan, kunt u bij ons geen ETA aanvragen.

Snelle levering ETA Canada

Het visum Canada (ETA) kunnen wij doorgaans direct leveren. Het kan echter zo zijn dat de aanvraag tot 72 uur in beslag neemt. Uw visumaanvraag voor Canada kunt u online invullen, zonder dat u hiervoor papierwerk hoeft in te vullen. Voor Canada zijn de kosten van het visum € 19,95 per persoon (totaalprijs, inclusief consulaire kosten). De aanvraag is geheel digitaal, u hoeft geen documenten op te sturen. U kunt betalen met iDEAL, overboeking of Bancontact/Mister Cash.

Gegevens ETA

Zorg dat u uw gegevens correct en volledig overneemt van uw reisdocument. Voor instructies kunt u bij veel invulvelden met uw muis op het vraagteken symbool gaan staan. Er verschijnt dan een uitleg.

Wanneer de gegevens van uw ETA visum niet overeenkomen met de gegevens in uw paspoort, dan kan u de toegang tot Canada bij de douane alsnog ontzegd worden (Wij zijn niet aansprakelijk voor door u fout ingevoerde gegevens). Na verzending zijn wijzigingen van uw gegevens niet meer mogelijk.

Na uw aanvraag

Het ETA voor Canada (visum waiver) kunt u eenvoudig online aanvragen via onze website. U ontvangt het ETA van ons per e-mail en kunt deze direct meenemen op reis. De aanvraag neemt ongeveer vijf minuten in beslag. Wij kunnen het ETA daarna vaak dezelfde dag nog leveren. Hierbij zijn we wel afhankelijk van de Canadese overheid. Ongeveer 99% wordt direct goedgekeurd.

Uw ETA betalen met iDeal

Als u een ETA voor Canada aan wilt vragen dan kunt u dit doen via de website van de Canadese overheid. Helaas is het hier alleen mogelijk om uw visum met een creditcard te betalen. Voor Nederlanders en Belgen die geen creditcard hebben, is het lastig om een ETA aan te vragen. Gelukkig bieden wij u een oplossing. Bij ons kunt u namelijk een ETA aanvragen en betalen via iDeal.

Wij regelen alles voor u

Een makkelijkere manier om uw ETA Canada aan te vragen bestaat dan ook niet. De kosten van een Visum Canada (ETA) bedragen € 19,95 per persoon.