Uw visum online geleverd!

HELAAS IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK EEN VISUM VOOR CHINA AAN TE VRAGEN.

U kunt het visum China online aanvragen. Alle benodigde gegevens kunt u digitaal aanleveren. Wij hebben uw paspoort dus niet nodig. Wij leveren u het visum voor China ongeveer twee weken voor vertrek. Tot tien dagen voor vertrek kunnen we uw visum nog regelen. Belangrijk: u dient met minimaal twee personen gelijktijdig te reizen om gebruik te maken van dit visum. De kosten bedragen € 126,55 per persoon. Dit is inclusief verzending en consulaire kosten (dus inclusief alle kosten).

ideal-bg4

Aanvraagformulier VISUM CHINA

Vul hieronder al uw gegevens in. Neem deze zorgvuldig over van uw paspoort. U dient voor alle reizigers een Visum aan te vragen. Dit kunt u in één keer doen, door onderaan op “reiziger toevoegen” te drukken. De algemene gegevens hoeft u slechts één keer in te vullen.

VISUM CHINA

U kunt het visum voor china online aanvragen. Dit proces duurt maximaal tien minuten. U ontvang vervolgens het visum van ons per post. Tevens ontvangt u een digitale kopie.

Let op:
Wij regelen het visum zo snel mogelijk voor u. Tot tien dagen voor vertrek kunt u nog een visum aanvragen. U ontvangt het visum van ons per post.

Na uw aanvraag

Uw visumaanvraag voor China kunt u via deze website regelen. Wij zorgen ervoor dat u het juiste visum ontvangt, indien gewenst met een uitnodigingsbrief. Het is van groot belang dat u uw visumaanvraag door een professionele organisatie laat verzorgen, aangezien de procedure voor China complex is.

Uw visum betalen met iDeal

Als u een visum voor de China aan wilt vragen dan kunt u dit doen via de website van de overheid. Helaas is het hier alleen mogelijk om uw visum met een creditcard te betalen. Voor Nederlanders en Belgen die geen creditcard hebben, is het lastig om deze aan te vragen. Gelukkig bieden wij u een oplossing. Bij ons kunt u namelijk een visum voor China aanvragen en betalen via iDeal.

Wij regelen alles voor u

Als u van onze handige service gebruikmaakt dan regelen wij alles voor u. Zo handelen wij de visumaanvraag voor u af en mailen wij het deze naar u toe. U kunt deze dan uitprinten en meenemen als u naar China gaat.