Uw visum binnen 24 uur geleverd!

HELAAS IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK EEN VISUM VOOR CUBA AAN TE VRAGEN.

Het aanvragen duurt maximaal vijf minuten. U kunt betalen met iDeal of Mister Cash. Wij sturen u de entreekaart vervolgens per post op. Deze ontvangt u meestal de volgende werkdag. Indien u voor 16:00 uur uw aanvraag heeft ingediend, ontvangt u het visum de volgende werkdag.

ideal-bg4

Aanvraagformulier visum Cuba

Vul hieronder al uw gegevens in. Neem deze zorgvuldig over van uw paspoort. U dient voor alle reizigers een Visum aan te vragen. Dit kunt u in één keer doen, door onderaan op “reiziger toevoegen” te drukken. De algemene gegevens hoeft u slechts één keer in te vullen.

VISUM CUBA

Op deze website kunt u eenvoudig uw visum voor Cuba aanvragen. U ontvangt van ons een blanco visum die u dan zelf dient in te vullen. Wij gaan dan na ontvangst van uw betaling via IDEAL of mister Cash, binnen 24 uur het visum voor Cuba aanvragen. Het visum wat wij aanvragen is enkel geschikt voor toerisme.

Let op:
Het visum voor Cuba gaat pas vanaf het moment dat u in Cuba aankomt in. Het visum is dan 30 dagen geldig.

Na uw aanvraag

Uw visumaanvraag voor Cuba kunt u online invullen, zonder dat u hiervoor formulieren dient te ondertekenen. Wij sturen u de entreekaart vervolgens per post toe. De visumaanvraag kost u slechts vijf minuten tijd. Voor Cuba zijn de kosten van het visum € 29,95 per persoon (totaalprijs, inclusief consulaire kosten). U kunt betalen met iDEAL, overboeking of Bancontact/Mister Cash.

Uw visum betalen met iDeal

Als u een visum voor Cuba aan wilt vragen dan kunt u dit doen via de website van de overheid. Helaas is het hier alleen mogelijk om uw visum met een creditcard te betalen. Voor Nederlanders en Belgen die geen creditcard hebben, is het lastig om een visum aan te vragen. Gelukkig bieden wij u een oplossing. Bij ons kunt u namelijk een visum aanvragen en betalen via iDeal.

Wij regelen alles voor u

Als u van onze handige service gebruikmaakt dan regelen wij alles voor u. Zo handelen wij de visum aanvraag voor u af en mailen wij het visum naar u toe. U kunt deze dan uitprinten en meenemen als u naar Cuba gaat. Voor deze service hanteren wij een tarief van slechts 29,95 euro per persoon. Dit bedrag is inclusief alle kosten.