Uw Visum binnen 24 uur geleverd!

Uw visum aanvraag voor Egypte kunt snel en gemakkelijk op deze pagina doen. Het invullen van de aanvraag kost slechts een paar minuten en de kosten van een e-visum voor Egypte zijn € 59,95 per persoon. Betaling is bij ons mogelijk met iDEAL.

ideal-thuiswinkel

Aanvraagformulier visum Egypte

Hieronder kunt u de gegevens invullen voor de aanvraag. Zorgt u ervoor dat u zorgvuldig alle gegevens overneemt zoals deze op uw paspoort staan. Een niet goed ingevulde visum aanvraag wordt niet geaccepteerd door de Egyptische douane. U dient voor alle reizigers een apart visum aan te vragen ook voor de kinderen die in het paspoort van de ouders staan.

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

Visum Turkije

Als u binnenkort op vakantie naar Egypte gaat dan heeft u hier een e-visum voor
nodig. Deze kunt u hier online aanvragen. Het e-visum is een document dat door de Egyptische overheid wordt afgegeven. Dit document geeft u toestemming om Egypte binnen te komen.

Wij kunnen u hierbij helpen. Onze online service biedt u tal van voordelen. Zo regelen wij uw gehele visumaanvraag en zorgen wij ervoor dat u snel uw e-visum per e-mail ontvangt

180/90 dagen regel

Wij bieden een visum voor Egypte aan, welke u kunt gebruiken voor een vakantie of zakenreis. Dit visum is 180 dagen geldig. Binnen deze periode mag u maximaal 90 dagen in Egypte verblijven. U kunt gedurende deze 180 dagen dus meerdere keren naar Egypte reizen, zolang dit maar niet meer als 90 dagen is.

Als u langer dan 90 dagen in Egypte wilt verblijven dan kunt u uw visum verlengen. Dit kunt u onder meer doen bij de Egyptische ambassade en het consulaat.

Uw visum betalen met iDeal

Als u een visum voor Egypte aan wilt vragen dan kunt u dit doen via de website van de Egyptische overheid. Helaas is het hier alleen mogelijk om uw visum met een creditcard te betalen. Voor Nederlanders en Belgen die geen creditcard hebben, is het lastig om een Egyptisch visum aan te vragen. Gelukkig bieden wij u een oplossing. Bij ons kunt u namelijk een Egyptisch visum aanvragen via iDeal of Bancontact/ MisterCash.

Bij ons kunt u uw visumaanvraag dus betalen op de wijze zoals u dat wilt. U kunt dit onder meer doen via iDeal, PayPal, Bancontact/MisterCash of met uw creditcard. Genoeg mogelijkheden dus!

Wij regelen alles voor u

Als u van onze handige service gebruikmaakt dan regelen wij alles voor u. Zo handelen wij de visumaanvraag voor u af en mailen wij het Egyptische visum snel naar u toe. U kunt deze dan uitprinten en meenemen als u naar Egypte gaat. Voor deze service hanteren wij een tarief van slechts 25 euro per persoon. Dit bedrag is inclusief alle kosten.