Uw visum binnen 72 uur geleverd!

De aanvraag duurt tot 72 uur. Meestal leveren wij het visum al binnen 4. Uw visumaanvraag voor Myanmar kunt u online invullen, zonder dat u hiervoor papierwerk hoeft in te vullen. Voor Myanmar zijn de kosten van het visum € 69,95 per persoon (totaalprijs, inclusief consulaire kosten) of € 89,95 per persoon indien het om een zakelijk visum gaat. U kunt betalen met iDEAL, overboeking of Bancontact/Mister Cash.

ideal-bg4

Aanvraagformulier VISUM Myanmar (Birma)

Vul hieronder al uw gegevens in. Neem deze zorgvuldig over van uw paspoort. U dient voor alle reizigers een Visum aan te vragen. Dit kunt u in één keer doen, door onderaan op “reiziger toevoegen” te drukken. De algemene gegevens hoeft u slechts één keer in te vullen.

VISUM MYANMAR (BIRMA)

Het aanvragen duurt maximaal vijf minuten. U kunt betalen met iDeal of Mister Cash. Wij controleren uw aanvraag handmatig en dienen uw aanvraag nog dezelfde dag in.

Let op:
De verwerking door de overheid van Myanmar duurt maximaal 72 uur. Vaak leveren wij het visum al binnen 4 uur. Wij houden het proces continu voor u in de gaten, ook wanneer het langer duurt.

Na uw aanvraag

Het visum voor Myanmar kunt u eenvoudig via ons aanvraagformulier aanvragen. Dit proces kost u maximaal vijf minuten. Het visum is aan te vragen voor zaken en tourisme. U ontvangt dan, na betaling, binnen uiterlijk 72 uur van ons het visum. Vaak ontvangt u het visum al binnen 4 uur. Betalen kunt u doen met iDEAL, overboeking of Mister Cash. Dit is daardoor de snelste manier voor u om een visum voor Myanmar aan te vragen. Ook zijn wij bereikbaar per chat, e-mail of telefoon wanneer u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. De kosten voor een visum bedragen € 69,95 per persoon. Dit is inclusief consulaire kosten. Voor een zakelijk visum bedragen de kosten € 89,95 per persoon.

Uw visum betalen met iDeal

Als u een visum voor de Myanmar (Birma) aan wilt vragen dan kunt u dit doen via de website van de overheid. Helaas is het hier alleen mogelijk om uw visum met een creditcard te betalen. Voor Nederlanders en Belgen die geen creditcard hebben, is het lastig om deze aan te vragen. Gelukkig bieden wij u een oplossing. Bij ons kunt u namelijk een visum voor Myanmar (Birma) aanvragen en betalen via iDeal.

Wij regelen alles voor u

Als u van onze handige service gebruikmaakt dan regelen wij alles voor u. Zo handelen wij de visumaanvraag voor u af en mailen wij het deze naar u toe. U kunt deze dan uitprinten en meenemen als u naar Myanmar (Birma) gaat.