Uw visum binnen 72 uur geleverd!

De aanvraag duurt maximaal 72 uur. Meestal leveren wij het visum al dezelfde dag. Uw visumaanvraag voor Sri Lanka kunt u online invullen, zonder dat u hiervoor papierwerk hoeft in te vullen. Voor Sri Lanka zijn de kosten van het visum € 49,95 per persoon (totaalprijs, inclusief consulaire kosten). De aanvraag is geheel digitaal, u hoeft geen documenten op te sturen. U kunt betalen met iDEAL, overboeking of Bancontact/Mister Cash.

ideal-bg4

Aanvraagformulier visum Sri Lanka

Vul hieronder al uw gegevens in. Neem deze zorgvuldig over van uw paspoort. U dient voor alle reizigers een Visum aan te vragen. Dit kunt u in één keer doen, door onderaan op “reiziger toevoegen” te drukken. De algemene gegevens hoeft u slechts één keer in te vullen.

VISUM SRI LANKA

Het visum oftewel ETA voor Sri Lanka kunt u eenvoudig via ons aanvraagformulier aanvragen. Dit proces kost u maximaal vijf minuten. Het visum is alleen aan te vragen voor toerisme. U ontvangt, na betaling, binnen uiterlijk twee werkdagen van ons het visum. Vaak heeft u het visum de volgende werkdag al binnen. Betalen kunt u doen met iDEAL, overboeking of Mister Cash. Dit is daardoor de snelste manier voor u om een visum voor Sri Lanka aan te vragen. Ook zijn wij bereikbaar per e-mail wanneer u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. De kosten voor een visum bedragen € 49,95 per persoon. Dit is inclusief consulaire kosten.

Let op:
De verwerking door de overheid van Sri Lanka duurt maximaal 72 uur. Vaak leveren wij het visum al binnen 4 uur. Mocht het toch langer duren, dan houden wij uw aanvraag continu in de gaten.

Na uw aanvraag

De verwerking door de overheid van Sri Lanka duurt maximaal 72 uur. Vaak leveren wij het visum al binnen 4 uur. Mocht het toch langer duren, dan houden wij uw aanvraag continu in de gaten.

Uw visum betalen met iDeal

Als u een visum voor Sri Lanka aan wilt vragen dan kunt u dit doen via de website van de overheid. Helaas is het hier alleen mogelijk om uw visum met een creditcard te betalen. Voor Nederlanders en Belgen die geen creditcard hebben, is het lastig om een visum aan te vragen. Gelukkig bieden wij u een oplossing. Bij ons kunt u namelijk een visum aanvragen en betalen via iDeal.

Wij regelen alles voor u

Als u van onze handige service gebruikmaakt dan regelen wij alles voor u. Zo handelen wij de visum aanvraag voor u af en mailen wij het visum naar u toe. U kunt deze dan uitprinten en meenemen als u naar Sri Lanka gaat. Voor deze service hanteren wij een tarief van slechts 49,95 euro per persoon. Dit bedrag is inclusief alle kosten.