Uw Visum binnen 24 uur geleverd!

Uw visum aanvraag voor Turkije kunt snel en gemakkelijk op deze pagina doen. Het invullen van de aanvraag kost slechts een paar minuten en de kosten van een e-visum voor Turkije zijn € 29,50 per persoon. Betaling is bij ons mogelijk met iDEAL.

ideal-thuiswinkel

Aanvraagformulier visum Turkije

Hieronder kunt u de gegevens invullen voor de aanvraag. Zorgt u ervoor dat u zorgvuldig alle gegevens overneemt zoals deze op uw paspoort staan. Een niet goed ingevulde visumaanvraag wordt niet geaccepteerd door de Turkse douane. U dient voor alle reizigers een apart visum aan te vragen, ook voor kinderen die in het paspoort van de ouders staan.

Visum Turkije

Als u binnenkort op vakantie naar Turkije gaat, dan heeft u hier een e-visum voor
nodig. Deze kunt u hier online aanvragen. Het e-visum is een document dat door de Turkse overheid wordt afgegeven. Dit document geeft u toestemming om Turkije binnen te komen.

Sinds 1 januari 2015 kunt u het Turkse visum niet meer op het vliegveld in Turkije aanschaffen. Dit kunt u enkel nog online doen. Wij kunnen u hierbij helpen. Onze online service biedt u tal van voordelen. Zo regelen wij uw gehele visumaanvraag en zorgen wij ervoor dat u binnen 24 uur uw e-visum per e-mail ontvangt

180/90 dagen regel

Wij bieden een visum voor Turkije aan, welke u kunt gebruiken voor een vakantie of zakenreis. Dit visum is 180 dagen geldig. Binnen deze periode mag u maximaal 90 dagen in Turkije verblijven. U kunt gedurende deze 180 dagen dus meerdere keren naar Turkije reizen, zolang dit maar niet meer als 90 dagen is.

Als u langer dan 90 dagen in Turkije wilt verblijven, dan kunt u uw visum verlengen. Dit kunt u onder meer doen bij de Turkse ambassade en het Turkse consulaat.

Uw visum betalen met iDeal

Als u een visum voor Turkije aan wilt vragen, dan kunt u dit doen via de website van de Turkse overheid. Helaas is het hier alleen mogelijk om uw visum met een creditcard te betalen. Verder is deze website enkel in het Engels beschikbaar. Voor Nederlanders en Belgen die geen creditcard hebben, is het lastig om een Turks visum aan te vragen. Gelukkig bieden wij u een oplossing. Bij ons kunt u namelijk een Turks visum aanvragen via iDeal of Bancontact/ MisterCash.

Bij ons kunt u uw visumaanvraag dus betalen op de wijze zoals u dat wilt. U kunt dit onder meer doen via iDeal, PayPal, Bancontact/MisterCash of met uw creditcard. Genoeg mogelijkheden dus!

Wij regelen alles voor u

Als u van onze handige service gebruikmaakt dan regelen wij alles voor u. Zo handelen wij de visumaanvraag voor u af en mailen wij het Turkse visum tijdens werkdagen binnen 24 uur naar u toe. U kunt deze dan uitprinten en meenemen als u naar Turkije gaat. Voor deze service hanteren wij een tarief van slechts 25 euro per persoon.