HELAAS KUNT U OP DIT MOMENT GEEN VISUM AANVRAGEN VOOR VIETNAM

De aanvraag duurt maximaal 72 uur. Meestal leveren wij het visum al dezelfde dag. Uw visumaanvraag voor Vietnam kunt u online invullen, zonder dat u hiervoor papierwerk hoeft in te vullen. Voor Vietnam zijn de kosten van het visum € 19,95 per persoon (totaalprijs, inclusief consulaire kosten). De aanvraag is geheel digitaal, u hoeft geen documenten op te sturen. U kunt betalen met iDEAL, overboeking of Bancontact/Mister Cash.

ideal-bg4

HELAAS KUNT U OP DIT MOMENT GEEN VISUM AANVRAGEN VOOR VIETNAM

Vul hieronder al uw gegevens in. Neem deze zorgvuldig over van uw paspoort. U dient voor alle reizigers een Visum aan te vragen. Dit kunt u in één keer doen, door onderaan op “reiziger toevoegen” te drukken. De algemene gegevens hoeft u slechts één keer in te vullen.

Visum Vietnam

Voor Vietnam is het bezitten van een visum noodzakelijk. Het is mogelijk om met behulp van een visa-on-arrival en een zogenoemde autorisatiebrief naar Vietnam te reizen. Dit scheelt u een hoop werk, u hoeft namelijk niet meer naar de ambassade! Zodra u op het vliegveld aankomt, haalt u uw visum op bij de daarvoor bestemde balies. Daarna kunt u direct het land in. Wel zo makkelijk. De autorisatiebrief is een brief welke is opgesteld in het Vietnamees. Via deze brief wordt het u toegestaan om “on arrival” een visum af te halen. U hoeft dan dus niet langer langs de ambassade. Er bestaan twee varianten van deze brief: de openbare- en gesloten variant. Bij de openbare variant worden meerdere reizigers (niet noodzakelijkerwijs van het zelfde gezelschap) uitgenodigd. Bij een gesloten- of privé brief, staat enkel uw naam of uw gezelschap op de brief. Wij maken altijd gebruik van de privé brief, zodat uw gegevens niet gedeeld worden met derden.

De levertijd van het visum voor Vietnam bedraagt maximaal drie werkdagen. Vaak ontvangt u het visum echter al binnen 48 uur, wel zo makkelijk.

Let op:
De levering van het e-visum duurt maximaal drie werkdagen. Meestal ontvangt u het visum echter al binnen 48 uur.

Na uw aanvraag

De levering van het e-visum duurt maximaal drie werkdagen. Meestal ontvangt u het visum echter al binnen 48 uur. Het visum dat u ontvangt is het officiële visum voor Vietnam. U kunt dus met een gerust hart op (door)reis.

Uw visum betalen met iDeal

Als u een visum voor Vietnam aan wilt vragen dan kunt u dit doen via de website van de overheid. Helaas is het hier alleen mogelijk om uw visum met een creditcard te betalen. Voor Nederlanders en Belgen die geen creditcard hebben, is het lastig om een visum aan te vragen. Gelukkig bieden wij u een oplossing. Bij ons kunt u namelijk een visum aanvragen en betalen via iDeal.

Wij regelen alles voor u

Als u van onze handige service gebruikmaakt dan regelen wij alles voor u. Zo handelen wij de visum aanvraag voor u af en mailen wij het visum naar u toe. U kunt deze dan uitprinten en meenemen als u naar Vietnam gaat. Voor deze service hanteren wij een tarief vanaf 19,95 euro per persoon. Dit bedrag is inclusief alle kosten.