Wat is een Sri Lanka e-visum?

Om langs de douane van Sri Lanka te komen heeft u een visum nodig.
Een elektronisch of e-visum regelt u al voordat naar Sri Lanka vertrekt.
Zo loopt uw reis geen vertraging op.

Wat is een Sri Lanka e-visum?

Wanneer u naar Sri Lanka wil afreizen, heeft u een visum nodig. Een visum is een document, uitgegeven door de Srilankese overheid, dat u officiële toestemming geeft om het land binnen te gaan.

Sinds 1 januari 2012 is het mogelijk een elektronisch visum aan te vragen voor Sri Lanka wanneer u aan de voorwaarden voldoet. Zo kunt u voordat u Sri Lanka arriveert online uw visum regelen. Elektronisch visum is een hele mond vol, dus dit werd al snel afgekort naar e-visum. Hoe het Sri Lanka e-visum werkt als u eenmaal bent aangekomen, leest u hier.

Via onze website is het mogelijk om snel en eenvoudig een Sri Lanka e-visum aan te vragen en deze te betalen via iDeal of Bancontact/MisterCash. Wij handelen uw aanvraag af en leveren uw e-visum uiterlijk binnen 72 uur. Dit is de uiterlijke termijn die de overheid van Sri Lanka hanteert om het e-visum af te geven, maar meestal gaat dit sneller en heeft u het visum nog dezelfde werkdag in uw e-mail.

Het Sri Lanka e-visum dient u vervolgens uitgeprint mee te nemen op reis. Als u geen mogelijkheid heeft het e-visum zelf uit te printen, is het tegen een kleine extra vergoeding ook mogelijk het e-visum per post thuis te ontvangen.

Sri Lanka e-visum aanvragen

Onze service:

Eenvoudige visumaanvraag

Veilig betalen met iDeal

Uw visum snel geregeld

Zorgeloos op reis