Wat is een Turkije e-visum?

Om langs de Turkse douane te komen, heeft u een visum nodig.
Een elektronisch of e-visum regelt u al voordat u naar Turkije vertrekt.
Zo loopt uw vakantie geen vertraging op.

Wat is een Turkije e-visum?

Om het land Turkije binnen te komen, heeft u een visum nodig. Een visum is een document, uitgegeven door de Turkse overheid, dat u officiële toestemming geeft om het land binnen te gaan.

Voorheen was het mogelijk dit visum aan te vragen wanneer u aankwam op een Turkse luchthaven. Aangezien dit lange wachtrijen veroorzaakte, heeft de Turkse overheid het sinds 1 januari 2015 verplicht gesteld om het visum al voor uw aankomst in Turkije te regelen. Hiervoor hebben zij een elektronisch visum ontwikkeld dat online aangevraagd kan worden. Het woord elektronisch wordt vaak afgekort en zo komt het elektronische visum voor Turkije aan zijn naam: Turkije e-visum.

Via onze website is het mogelijk om snel en eenvoudig een Turkije e-visum aan te vragen en deze te betalen via iDeal of Bancontact/MisterCash. Wij handelen uw aanvraag af en leveren uw e-visum binnen 24 uur.

Het maakt hierbij niet uit of u pas over 3 maanden of binnen een aantal dagen naar Turkije afreist. Wij sturen u het visum per e-mail toe en adviseren u deze uitgeprint mee te nemen op reis naar Turkije. Als u geen mogelijkheid heeft het e-visum zelf uit te printen, is het tegen een kleine extra vergoeding ook mogelijk het e-visum per post thuis te ontvangen.

Turkije e-visum aanvragen

Onze service:

Eenvoudige visumaanvraag

Veilig betalen met iDeal

Uw visum snel geregeld

Zorgeloos op reis